marți, 16 septembrie 2008

Implica-te, baah!

Pentru ca, de maine, elevii scolilor din Romania vor incepe cursurile, mai mult sau mai putin, ma gandeam ca ar fi frumos din partea sefilor de clasa (adica, Sabino, sa-ti aduni armata si sa cobori pana la Domnul Director!) sa-i propuna Domnului Neicu "un proiect" privind site-ul, blogul, forumul si alte din astea in care se pot implica elevii .

Pentru ca nu e asa de greu. Chestiile astea nu mananca mult timp. Sa uploadezi un text. O poza. Un filmulet. Oricum recunoastem ca stam mereu la calcultor (macar sa facem si ceva productiv).


Se ia o foaie. Se scrie "Proiect" in partea de sus. Se contina cu idei de genu:

- promovarea site-ului, blogului, forumului in liceu (ora de dirigentie, lipite niste stickere prin liceu si alte din astea)
- seriozitate (glumim, radem, dar facem si ceva folositor)
- limbaj decent (totusi sa fim politicosi )
- si va mai ganditi si voi :)

Pentru ca pe vremea mea (desi suna ciudat fiindca e vorba de acum cateva luni), nu a fost nimeni sa-mi spuna si sa insiste: implica-te, baah, ca doar o faci pentru tine!

2 comentarii:

  1. :) cu totul de acord cu tine..dar nu prea se poate face treaba asta chiar acum...e inceput de an..sunt,ca de fiecare, data o groaza de probleme,alocatii care n au ajuns,elevi care nu stiu pe ce lume traiesc,orare provizorii,profesori noi,etc etc...eu cred ca ar trebui sa asteptam sa se linisteasca un pic apele..si in prima sedinta cu sefii clasei voi aduce in discutie tema asta..

    RăspundețiȘtergere
  2. da sabino te cred:). idee era sa te duci tu cand ai timp sa i propui domnului director o sedinta cu sefi de clasa. si ai sa vezi ca o sa fie foarte incantat:P. chair daca o sa ti spuna ca o sa aiba loc peste 1, 2 sau chair 3 saptamani. nuj daca intelegi ce vreau sa zic ;;)

    RăspundețiȘtergere